Typen WOOD

Bygninger av tre moduler

Ryterna modul Wood typen
Ryterna modul WOOD tyoen

WOOD-modulsystemet vi leverer, gir deg kvaliteten og komforten til en permanent bygning med fleksible tilpasningsmuligheter for å skreddersy WOOD-modulene til dine spesifikke behov. Det er ideelt til byggeplasser, og gir mulighet for kontorplass, boligkvarter, garderobe, sanitæranlegg eller eventuelt andre typer arealer som trengs ved byggearbeid eller andre arbeidsoperasjoner.

Med ubegrenset gulvplass og passende takhøyde kan du skape rom som ser og føles lyse og luftige ut, noe som f.eks. gir en rekke muligheter til å skape perfekte arealer for en byggeplass. Vi anser dem som moduler av toppkvalitet, siden de tilbyr den beste blandingen av materialer, høy byggekvalitet samt en rekke funksjoner og funksjonaliteter.

Livet på innsiden av WOOD-modulene er alltid behagelig takket være effektiv ventilasjon og elektrisk oppvarming. Andre alternativer, slik som kjøling eller andre oppvarmingsmetoder, er tilgjengelig ved forespørsel. Telekommunikasjons- og Internettlinjer kan forhåndsinstalleres for å gjøre det lettere å samarbeide.

Tekniske beskrivelser:
WOOD 1.0
WOOD 3.0

Ryterna modul Wood type modules